Naslovnica Monaštvo Skip Navigation Links
Sv. BenediktExpand Sv. Benedikt
Skip Navigation Links
SamostaniExpand Samostani
Naša izdanja Foto galerija Linkovi Kontakt
我以前是那样的,后来才注意到丰胸产品。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣产后丰胸。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩粉嫩公主酒酿蛋 ,原本没什么胸部的是a杯而不满。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸粉嫩公主酒酿蛋,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。
 SAMOSTAN KRK


Samostan Benediktinki Uznesenja Blažene Djevice Marije

Na brežuljku grada Krka, koji je nekada bio ispunjen samostanima danas uz samostan franjevaca glagoljaša nalazi se i samostan koludrica benediktinki uznesenja Blažene Djevice Marije.

Samostan je podignut i uređen oko crkve Sv. Marije Anđeoske. Povijest samostana seže od davne 1223. godine. Godine 1780. zdanje je barokizirano, a tada je postavljen i oltar čuvenog majstora Sebastijana Petruccija. Novi oltar posvećen je Blaženoj Djevici Mariji na nebo uznesenoj, pa je i crkva po tom novom oltaru dobila novo ime. Zvonik je dograđen oko godine1800.
Koludrice su punih sto godina, od 1802 do 1903 godine bile učiteljice ženske pučke škole u svom samostanu. Poslije Prvog svjetskog rata držale su konvikt za gimnazijalke gradske gimnazije. Dolaskom komunističkog režima sestre su bile prisiljene tražiti nove oblike djelatnosti i izvore sredstava za život.

Kroz povijest sve do današnjih dana, koludrice su raznim djelatnostima promicale vrijednost ljudskog rada, bilo da se radi o tkanju, vezenju, izradi crkvenog ruha, pečenju hostija ili kao što je danas za ovaj samostan prepoznatljiva djelatnost – obrađivanje samostanskog vrta i prodaja vrtnih proizvoda.
Krčke koludrice, i danas kao i stoljećima prije, žive život molitve i rada ponizno pred licem Svevišnjega. Žive jednostavno i radosno, u nadi koja ne postiđuje.

Samostan Benediktinki
Uznesenja Blažene
Djevice Marije

Jurja Križanića 16
51500 KRK
Tel/fax: 051 221-935